• header

ALV 27 Maart opgeschort

Het bestuur van Watersportvereniging Midden- Betuwe , heeft  ondanks de vergevorderde voorbereidingen besloten de jaarlijkse ALV die gehouden zou worden op 27 Maart as. te Lienden, NIET door te laten gaan en tot   nader bericht op te schorten.

Dit  in  navolging  van adviezen  van  het  RIVM  en o.a.  grote  bedrijven  en  organisaties  die  reizen  en samenkomsten van medewerkers en personen afzeggen of tot een minimum beperken.  (Het kan noodzakelijk zijn deze ALV  over de zomervakantie heen te tillen en er een najaars vergadering te houden).

Het  COVID- 19  (Corona)  virus  grijpt dagelijks nog steeds verder om zich heen, leek het  erop  dat de besmettingen eerder nog ver van ons leefgebied bleven , meldt het zich nu al aan de grenzen van het leefgebied van ons allen, en soms dichterbij, van Gorinchem tot Wageningen.

Het bestuur acht het niet verantwoord om een grote groep leden uit een breed gebied samen te laten komen voor de ALV  met alle risico’s van dien, onder de leden zijn mensen waarvoor het virus een extra risico is en dat risico willen we als Watersport vereniging ten alle tijden vermijden.

Tot nader bericht zal de WSV Clubhuis commissie geen leden oproepen om een bardienst te draaien, dit om twee redenen, als eerste is het clubhuis vanwege de hoge waterstand nu niet bereikbaar en ten tweede willen we uiterste zorg betrachten inzake het Corona virus.  Indien de waterstand het weer toelaat is er geen bezwaar om het clubhuis open te stellen als dit is gewenst.

Voor vragen en opmerkingen zijn we bereikbaar via, bestuur@wsvmiddenbetuwe.nl. Verder wensen we U een mooi en vooral gezond vaarseizoen toe.

Namens het bestuur,

Chiel Walkeuter

Secretaris

Nieuws

  • Belangrijk Nieuws over gevolgen van maatregelen Corona

    Weer nieuws omtrent hetgeen ons nu allemaal bezig houdt…. Bijgevoegd e...

    Lees meer
  • ALV 27 Maart opgeschort

    Het bestuur van Watersportvereniging Midden- Betuwe , heeft  ondanks de ...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.