• header

Privacyverklaring

                                                                              

 

 

 

 

MAURIK, 30 SEPTEMBER 2018

 

PRIVACYVERKLARING

 

Doel

Welke persoonsgegevens

 

Grondslag

 

Bewaartermijn

 

Ontvangers

Onderzoeken of de aanvrager lid kan worden en het uitvoeren van de lidmaatschap overeenkomst

 

 

 

  • Voornaam Achternaam Woonplaats Adres Geboortedatum Telefoonnummer E-mailadres

Uitvoering van de overeenkomst

 

 

 

 

 

 

Indien de aanvrager lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst.

Indien de aanvrager geen lid wordt, worden de gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden.

N.v.t.

 

Administratie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voornaam

Achternaam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Naam boot

Ligplaats/box nummer

Rekeningnr. bank

Ingangsdatum lidmaat- schap

 

Uitvoering van de overeenkomst

 

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

 

N.v.t.

 

Versturen digitale berichten, zoals overlijden, nieuwsbrief e.d.

 

 

Voornaam Achternaam

E-mailadres

Uitvoering van de overeenkomst

 

Zolang men als lid aangemeld is. De bewaartermijn van 6 maanden is ook van toepassing zodra een wisseling van contactpersoon bekend is gemaakt.

Alle leden ingeschreven

In het ledenbestand van de vereniging

Informeren wat de vereniging kan betekenen voor de belangstellende aanvrager

 

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

 

Toestemming

 

De bewaartermijn van 6 maanden is ook van toepassing na het laatste (meestal 2e) contact-moment.

Ingeval van informatie op papier het postbedrijf

 

Versturen berichten van derden

 

 

 

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

 

Toestemming

Zolang als men als verenigingslid of begunstigde staat ingeschreven

Aangesloten leden

Indien van toepassing ook de overige relaties

 

Versturen berichten aan derden

 

Voornaam

Achternaam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Naam boot

Ligplaats/box nummer

Rekeningnr. bank

 

Toestemming

Zolang als men als verenigingslid staat ingeschreven

 

Aangesloten leden

 

Monitoren van het gebruik van de website

 

  • Cookies (zie voor meer info het sub kopje Cookies) IP-gegevens

Toestemming

Iedere keer dat de website van de vereniging bezocht wordt. Deze gegevens worden zo snel als mogelijk geanonimiseerd

Website beheerder

Analytics tools

 

Ter illustratie/

sfeerimpressie van het “fotoboek” op de website

 

Foto’s

 

 

Toestemming

 


 

 

N.v.t.

 

Ter illustratie van een redactioneel stuk op de website

Foto’s uit het archief

 

Toestemming

 

 

N.v.t.

Bekend maken op de website welk lid op wanneer een kantine-dienst heeft (roosters)

Voornaam

Achternaam

Telefoonnummer

Toestemming

Zolang het lid als verenigingslid ingeschreven staat

Alle verenigingsleden

Om onze digitale dienstverlening en informatieverstrekking te verbeteren

Cookies (zie voor meer info het sub kopje Cookies)

IP-gegevens

 

Toestemming

 

Iedere keer dat de website van de vereniging bezocht wordt. Deze gegevens worden zo snel als

Website beheerder

Analytics tools

 

 

Cookies Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken. Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de Privacy Verordening. U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden Zonder uw toestemming verstrekt de vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de vereniging met u heeft, tenzij de vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt, zoals de (vervolg)verbintenis met Jachthaven Eiland van Maurik voor de ligplaats en verschuldigde gelden.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens U hebt het recht de vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Stichting deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Stichting hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens De vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacy beleid hanteren. De vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid De vereniging past haar privacy beleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. De vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Contactgegevens Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:Verantwoordelijke: Bestuur Watersportvereniging Midden Betuwe, E-mail: bestuur@wsvmiddenbetuwe.nl Telefoonnummer: 06-44784387

 

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Nieuws

  • Algemene Ledenvergadering vrijdag 29 maart

    Vrijdagavond 29 maart Algemene Ledenvergadering in zalencentrum Torenzicht in...

    Lees meer
  • WSV Midden-betuwe 40 jaar!

    Dit jaar bestaat WSV Midden-Betuwe 40 jaar! Onze vereniging is opgericht op 1...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Het clubhuis

    Het clubhuis

    Het kloppend hart van onze vereniging is het prachtige drijvende clubhuis. Door de leden zelf afgebouwd in 2007 en trots...

    Lees meer
  • Evenementen

    Evenementen

    Ons evenemententeam organiseert een aantal vaste evenementen per jaar zoals een paasbrunch, openingstocht, gondelvaart...

    Lees meer
  • Koor de Windjammers

    Koor de Windjammers

    De Windjammers is het koor van WSV Midden Betuwe

    Lees meer
  • Haven

    Haven

    de Haven van WSV Midden Betuwe

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.